Get Adobe Flash player

Ansatte

Det er 15 ansatte på dagsenteret.

Psykolog som jobber 20 timer i uka. Hun har faste samtaler med alle barna og ekstra med de som trenger det mest. Ellers er hun med på de ukentlige hjemmebesøka i barnas hjem. Psykologen regnes for å være tekniker, noe som innebærer at hun deltar på forskjellige møter som kommunen arrangerer for institusjoner.

Barnevernspedagog/Sosialarbeider jobber 20 timer i uka på dagsenteret. Hun har mest å gjøre med familiene til barna. Det blir mange hjemmebesøk der hun hjelper til med informasjon angående økonomisk hjelp og støtteordninger, problemløsning i de forksjellige familiesituasjonene og det som familien måtte lure på. Som tekniker deltar sosialarbeideren på mange møter mellom oss og kommunen.

Pedagogen er en viktig del av vår stab. Hun koordinerer arbeidet til assistentene og gir dem råd og veiledning. Hun har månedlige møter med dem slik at de får god oppfølging i sitt daglige arbeid med barna. Det være seg teoretiske så vel som praktiske råd. Ellers er hun delaktig i det daglige arbeidet med barna. Da mange barn ikke kan lese og skrive, blir det en viktig del av pedagogens arbeid å gi ekstra hjelp til dem.

3 assistenter som er med barna hele tiden. De tar seg av det daglige med matservering, hygieneopplæring, undervisning, leksehjelp, lek og alt som måtte komme opp. Det er de som er mest sammen med barna,  har en flott påvirkning på dem og har størst mulighet å fylle opp kjærlighetsbeholderen til barna. De lærer dem oppførsel og mellommenneskelige forhold.

Musikklæreren jobber 20 timer i uka. Han underviser i rytme, noter og spilling av forskjellige instrument. Korpset spiller på forksjellige arrangementer.

Vi har fått ca. 60 blåseinstrumenter fra Norge, med god hjelp av Elina fra Tomrefjord, som også startet dette musikkprosjektet.

Datalæreren 80 % stilling, underviser alle barna og de unge i IT

Sjåføren henter og bringer barna i vår egen buss. Ellers bruker hun folkevognbussen vår til å gjøre forskjellige ærend i byen.

Sekretæren tar seg av kontorarbeid og økonomien.

Kokka lager veldig god og næringsrik mat.

Kjøkkenassistenten hjelper til med alt som måtte være.

Vaskedama holder huset reint og ryddig.

Vaktmesteren har mer enn nok å gjøre med alt utearbeid og vedlikehold av bygningene.

Alle, unntatt psykolog, sosialarbeider, musikklærer og datalæreren arbeider i 100% stilling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Calendar
September 2021
M T W T F S S
« Jun    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Support